DOBRO DOSLI NA NOVI ZIVOT ROLEPLAY !!
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 About us - O nama

Go down 
AuthorMessage
Emon_Condor
Admin


Posts : 4
Join date : 2016-07-16
Age : 24

PostSubject: About us - O nama   Sat Jul 16, 2016 1:40 amNovi Zivot


* Datum Osnivanja: 14.7.2016
* IP Servera: 5.9.67.181:7974
* Otvaranje: 14.7.2016

Pre svega želeli bi da pozdravimo i ukažemo poštovanje za sve igrače koji su u svetu SA:MP-a, jer mi smo tu zbog njih.Njihovo ukazano poverenje i vreme koje su proveli na serveru daje jednu vrstu satisfakcije, koja moramo priznati imponuje i stvara želju za usavršavanjem.

Analizirajući i posmatrajući reakcije samih igrača kako i njihovog interesovanja za igrom, naveli su nas na razmišljanje da se vratimo na balkansku scenu SA:MP-a. Moramo priznati da je to bila odluka koja je u početku bila protkana sumnjom, na prvi pogled i previše novih servera, dosta garancija samih vlasnika da su veoma dobri i da su unikatni.

Želja i potreba za nečim što bi zaista bilo dopadljivo igračima i što bi im držalo pažnju je bila tu. I naravno dobitni admin tim koji je bio spreman da krene  u realizaciju ovog novog projekta. I tu smo, ponovo na početku starog kraja, samouvereni da smo napravili nešto što nije najbolje, ali nešto što će nadamo se zaista držati pažnju i interesovanje u narednom periodu kod naših igrača.
Back to top Go down
View user profile http://novi-zivot.board-directory.net
 
About us - O nama
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Novi-Zivot RolePlay :: Novi Zivot-
Jump to: